Uitsluiting aansprakelijkheid

 

Informatievoorziening

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Onjuistheden en onvolledigheden zijn echter niet altijd uit te sluiten en de websitehouder kan niet garanderen dat de informatie te allen tijde alomvattend, volledig en nauwkeurig is. Er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

 

De geboden informatie kan niet worden beschouwd als officiële hulpverlening of therapie, maar is (slechts) een bron van algemene informatie. Wel kan de sitehouder u doorverwijzen naar passende hulpverleners en/of therapeuten.

 

De informatie verstrekt op deze website mag niet gekopieerd of verspreid worden zonder de voorafgaande, schriftelijke toestemming van de sitehouder. Na toestemming mag de informatie verspreid worden met bronvermelding en alleen voor niet-commerciële doeleinden.

 

Privacybescherming

In verband met privacy en herleidbaarheid zijn een aantal essentiële cliëntkarakteristieken gewijzigd of verwijderd dan wel fictionele elementen toegevoegd. De beschreven personen geven toestemming voor publicatie aan de sitehouder.

 

Publicatie van foto's op deze website geschiedt te allen tijde met toestemming van de betrokkenen. Het kan zijn dat dit niet in alle gevallen is gelukt. Mocht u bezwaar hebben tegen publicatie van deze foto's of de wijze waarop zij zijn gebruikt op deze website, neem dan contact op met Ukediene Schulp.

Privacyverklaring

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

 

Schulp Uitvaarten kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van haar diensten, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op haar website verstrekt. Schulp Uitvaarten kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

 

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

 

Waarom Schulp Uitvaarten gegevens nodig heeft

 

Schulp Uitvaarten verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

 

Daarnaast kan Schulp Uitvaarten uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang Schulp Uitvaarten gegevens bewaart

 

Schulp Uitvaarten bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

Delen met anderen

 

Schulp Uitvaarten verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

In kaart brengen  websitebezoek

 

Op de website van Schulp Uitvaarten worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.  Schulp Uitvaarten gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Google Analytics

 

Schulp Uitvaarten maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Schulp Uitvaarten bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

 

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Schulp Uitvaarten te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

 

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Schulp Uitvaarten heeft hier geen invloed op.

 

Schulp Uitvaarten geeft Google geen toestemming gegeven om via Schulp Uitvaarten verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar ukediene@Schulpuitvaarten.nl. Zij  zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

Beveiligen

 

Schulp Uitvaarten neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Schulp Uitvaarten maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

 

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Schulp Uitvaarten verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Schulp Uitvaarten op via

ukediene@schulpuitvaarten.nl. www.schulpuitvaarten.nl is een website van Schulp Uitvaarten en is als volgt bereikbaar:

 

Postadres:

Zeldertsedreef 25 3824 EJ Amersfoort

 

KvK nummer handelsregister:

64215873

 

Telefoon: 06 37438786

 

E-mailadres: ukediene@schulpuitvaarten

 

 

Schulp Uitvaarten  |  Zeldertsedreef 25, 3824 EJ Amersfoort  |  06 37 43 87 86  |  ukediene@schulpuitvaarten.nl

Facebook
Facebook